Citroen i vinstpotten

2017-09-08 - 09:19

Det är helg, kvällarna börjar bli mörkare och vad kan väl vara mysigare än att krypa ned i soffan och spendera några sköna timmar med lite härlig spelglädje. Vi pratar om bingo såklart och i skrivande stund pågår en rykande het kampanj på Bet365.

Fram till den sista september har du chansen att vinna brickor till vinnarspelet i denna kampanj. Vad hittar vi då i vinstpotten? Tro det eller ej men denna härliga sensommar/höstmånad ligger en splitterny Citroën C1 Touch som bara väntar på att få komma ut och testa hästkrafterna på vägarna. En tuff liten skapelse som trots sin storlek rymmer en hel del. För den som inte når hela vägen fram med sina brickor finns en del i en kontanvinst att hämta. Vinsten varierar såklart beroende på antal spelande och hur många brickor du har med in i spelet. Potten som ska fördelas ligger på 10.000 kronor.

Hur deltar man i Bet365s kampanj?

Surfa in i visningsrummet under perioden 28 augusti-30 september och tjäna brickor till finalen genom att vinna på enkel eller dubbel rad samt full bricka. Kampanjen är uppdelad i fem olika kvalificeringsperioder och du kan tjäna som mest 10 brickor per period. Med andra ord kan du ha som mest 50 brickor med dig in i finalomgången. För fullständiga regler och villkor samt exakta tider för de olika perioderna trycker du gasen i botten och surfar du in på Bet365 och läser vidare. Tuta och kör, kanske blir det du som kammar hem bilen.

Till Bet365–>