• Flera bonusar att välja mellan
  • Trevlig chatt
  • Poker och casino

Nu är vi framme i vecka sju och skall under tisdagen få möta en av de dagar som många svenskar håller som sina favoriter, nämligen fettistisdagen. Dagen där det är helt juridiskt korrekt att äta precis hur många semlor man vill. På Bingo.se firar man lite extra och ger spelarna möjlighet att få dubbla chatspelsvinster. Genom att hänga i spelchatten och snacka med CM-Semlan mellan 12 – 14 och 18 – 20 så får du möjligheten till den givmilda bonusen. Han är också intresserad av att få dina favoritrecept inskickade till sig.

Bingo.se anpassar också sina bingospel utefter det pågående olympiska spelen som körs i Vancuver. Det blir extra radvinster beroende på hur det går för svenskarna i skidskyttet. Varje kväll mellan 17 – 20 i variantbingo sker extravinster beroende på om Sverige tar guld eller inte. 200 – 1000 kr extra per timme beroende på valör på medaljen.

Slutligen har bolaget också en pågående 100 % bonus på en insättning som görs. Det här gäller för de som sätter in sina första pengar och den är giltig upp till 400 kronor. Den här bonusen gäller endast idag så det handlar om att sätta fart!

Lycka till!

Spela bingo hos bingo.se