Moneybookers

Moneybookers är en mycket populär e-plånbok, precis som Neteller. Kontonumret är detsamma som din e-postadress vilket gör det lätt att komma ihåg och hantera. Det enda du behöver göra för att komma i gång med Moneybookers är att registrera dig som kund och ladda ditt Moneybookers konto. Sedan kan alla transaktioner skickas och tas emot.

Moneybookers som betalningsmetod

Att använda en e-plånbok som betalning fungerar i många webbutiker, men också som betalningsmetod när du ska spela online. Dels blir transaktionen säkrare, eftersom du inte behöver lämna ut ditt vanliga kontonummer och dels får du en bra överblick över ekonomin. Och när det gäller spel är det bra att ha alla transaktioner samlade på ett och samma ställe, eftersom du då snabbt kan se hur mycket du har spelat för. Detta gäller speciellt för dig som lägger ner mer pengar än vad du tror på spelandet.

Genom att använda Moneybookers som mellanhand behöver du inte vara orolig för att övertrassera ditt konto. Du behöver inte heller vara bekymrad över att någon kan komma åt ditt vanliga bankkonto när du använder Moneybookers som betalningsmetod.

Moneybookers och spel på nätet

Många sajter använder Moneybookers som en av flera olika betalningsmetoder som du kan välja på när du vill spela bingo på nätet. Därför går det fort och smidigt att föra över pengar till och från spelsajten.

Att öppna ett konto hos Moneybookers är gratis men däremot kan det tillkomma avgifter när du överför och tar ut pengar, så ta reda på de dagsaktuella kostnaderna så att du inte blir besviken i efterhand. Gör inte för många små uttag, utan spara dina eventuella vinster och gör ett lite större uttag. Det tjänar du på. När du ska föra över pengar till Moneybookers kontot så är det gratis att göra en banköverföring, men vill du använda VISA eller Mastercard får du betala en avgift. Kontrollera vilket alternativ som är mest prisvärt för dig, innan du gör en transaktion.

Valuta

När du betalar med Moneybookers kan du välja SEK som valuta, men skulle du spela spela online på en sajt som använder sig av en annan valuta kan det vara smart att använda den när du gör din överföring.