Recension av Unibet


Betyg 5

Efter att främst ha erbjudit odds och betting satsar Unibet sedan 2006 även på bingo på nätet. Unibet Bingo är både trevlig och anpassad för spelarna. Mjukvaran erbjuder spel på svenska vilket förstås uppskattas av svenska nätbingospelare och man erbjuder flera typer av spel. Genom åren har man använt flera olika nätverk, men nu har man fastnat för Relax Gaming vilket har inneburit förbättrad grafik och mer modernt användargränssnitt.Unibet Bingo recension

Vid nylanseringen år 2015 erbjöds 90-ball, 75-ball, 75-ball variant och speed bingo, men fler spel lär tillkomma i takt med att man blir bekväm med det nya nätverket.

För nya kunder har Unibet ett riktigt bra erbjudande: 200% bonus upp till 1000 kr + 50 freespins vid första insättningen. Sedan en tid tillbaka erbjuder man avgiftsfria insättningar, vilket är fördelaktigt gentemot många andra spelbolag. 

Supporten är tillgänglig 24 timmar om dygnet och det går att ringa, skicka mejl och live chatta. Unibet visar den genomsnittliga svarstiden inom de närmaste 24 timmarna, vilket gör att man som spelare vet ungefär hur lång tid det tar innan man får svar på frågorna.

Unibet Bingo har maltesisk licens (inom EU) vilket innebär att eventuella vinster är skattefria. Unibet är registrerat på Stockholmsbörsen, men basen har man i London.

Varför välja Unibet?

För att spela hos Unibet behöver du inte ladda ned någon klient på din dator, du spelar istället direkt i webbläsaren. Bingohallen är snygg och erbjuder även andra former av spel. Exempel på sådana är slots, videopoker, roulette och black jack. Utöver dessa finns även en del minispel att fördriva tiden med. Dessutom kan du prata med dina medspelare i chatten.

Unibets fördelar är framförallt den snygga grafiken, det användarvänliga upplägget och det faktum att du spelar på svenska. Att svensk support också finns att tillgå är också ett plus. Små funktioner som att du ser tidigare dragna bollar och att du på ett enkelt sätt kan välja brickorna bidrar också till att höja det slutgiltiga omdömet, som i Unibets fall blir ganska högt.

Med nylanseringen introducerades även ett nytt lojalitetsprogram, där spelarna klättrar i nivå i takt med att man spelar. Vid varje ny nivå får du snurra på Wheel of Fortune där belöningar väntar. 

Vad kan bli bättre?

Det finns inte så där jättemycket negativt att säga om Unibet Bingo. Rent layoutmässigt kunde man som spelare tidigare uppleva att vissa delar i hallen skulle kunna vara något tydligare, framförallt i samband med sidospelen. Detta förbättrades dock med Unibets nya bingo. Möjligen upplevs den lite väl grön rent färgmässigt, vilket bidrar till att vissa funktioner kan vara svåra att hitta snabbt. Efter uppfräschningen känns dock helhetsintrycket mycket snyggare. 

Spela hos Unibet Bingo nu!