Betsson Bingo Jackpott

Att få en bingo jackpott är något som alla spelfantaster drömmer om. Vare sig det handlar om bingo eller andra casinospel, så klingar ordet jackpott som skön musik. För när en jackpot betalas ut, vet man att det oftast är mycket höga summor det handlar om. En jackpot på ett slotsspel kan exempelvis bli flera miljoner kronor innan den betalas ut. När det gäller online bingospel är inte jackpotten så hög, men det kan ändå röra sig om väldigt fina vinster.

En bingo jackpott är ofta en summa som inte är bestämd på förhand, utan hit läggs en del av din insats när du köper brickor. Om ingen vinner jackpotten under spelomgången går den vidare till nästa omgång. För att vinna jackpotten behöver du få bingo inom ett visst antal bollar. Det kan till exempel röra sig om att du ska få numrena markerade inom 50 bollar.

Fast jackpott 

När du spelar om en jackpott, spelar du om en fast eller progressiv sådan. En fast jackpott rör sig om en bestämd summa, det kan till exempel vara ett par tusen kronor. Den betalas ut om du lyckas få bingo inom ett bestämt antal nummer eller om du får full bricka, coverall. Reglerna för hur du vinner en jackpott kan variera mellan olika sajter och mellan olika spel, så läs på innan vad som gäller för att vinna jackpotten i det spel du intresserar dig för.

Progressiv jackpott

När det gäller stora progressiva jackpottar så är de oftast kopplade till ett nätverk och växer ständigt i takt med spelarna insatser vid brickköp. Det innebär att spelare på olika sajter kan spela om samma jackpot, vilket leder till större konkurrens men även en större jackpot då en del av varje spelares insats läggs till jackpotten. År 2010 betalade till exempel Maria Bingo ut 1,3 miljoner kronor i jackpott till en av sina spelare.

Ibland kan ett spel erbjuda såväl en fast jackpott som en större progressiv. Den fasta jackpotten är då oftast lokal, det vill säga att den gäller enbart för spelare på den sajten, medan den stora progressiva jackpotten gäller för hela nätverket.

För att öka dina vinstchanser att ta hem en jackpott kan du välja en sajt som passar dig, samt satsa på rum med få spelare. Tänk dock på att färre spelare gör att jackpotten inte blir så stor. Brickor som är lite dyrare kan ofta generera högre vinster, men var noga med att de inte blir för dyra utan passar din plånbok.

Ha roligt när du spelar 

Det viktigaste att tänka på när du spelar är att inte enbart jaga efter jackpotten, utan att ha roligt när du spelar. Det är trots allt ett slumpspel, så att det blir just du som tar hem en bingo jackpott går inte att förutse.

Vanliga frågor

När betalas en Jackpot ut?

En Jackpot kan vara antingen fast eller progressiv och betalas oftast ut om någon får full bricka inom ett visst antal nummer.