För att kunna spela på nätet för riktiga pengar måste du sätta in pengar på ditt spelkonto. Av naturliga skäl känner alla sig kanske inte bekväma med att föra över pengar på Internet till ett spelbolag som man inte vet så mycket om. Det första du bör göra om du är osäker på tillförlitligheten hos en bingohall är förstås att ta reda på mer genom att exempelvis läsa recensioner och oberoende granskningar av bingorummet. Här på vår sajt hittar du till exempel recensioner över de bästa bingorummen på nätet

En annan aspekt som är viktig att kontrollera är om sajten har licens och är godkänd för spel på nätet. Har du nu hittat en seriös sajt och valt att öppna ett konto och sätta in pengar finns det i regel flera olika alternativ att välja emellan hos spelbolagen. Har du valt en svensk bingosida så kan du känna dig säker på att de erbjuder betalningslösningar som passar dig som svensk kund. 

Kortbetalning

Det valigaste sättet att sätta in pengar för att kunna spela är att använda kontokort som VISA eller Mastercard. Genom att ange kortnummer kan du på ett smidigt och mycket snabbt sätt få in medel på ditt spelkonto. Processen sker naturligtvis över en säker anslutning.

E-plånboken allt populärare

Ett annat alternativ är att skaffa en så kallade e-plånbok, ett betalningsalternativ som blivit mycket populärt på senare år. Den mest kända e-plånboken är Neteller som du enkelt kan koppla till ditt kontokort och använda när du gör dina transaktioner. Andra vanliga metoder vid överföring av pengar till och från spelkontot är Moneybookers, Click2Pay mm. Dessa är precis som Neteller en slags e-plånbok dit du kan koppla dina kontokort. Ett annat alternativ som är säkert är banköverföring, denna metod kan dock ta lite längre tid än via kontokort eller e-plånböcker.

Tänk på att vissa alternativ kostar

Vi vill dessutom påpeka att de olika insättnings- och utbetalningsalternativen inte alltid är gratis, utan i vissa fall tas det ut en avgift. Mer om detta finner du hos den spelsajt du registrerat dig på. Det också tilläggas att det är mycket säkert att använda sig av de betalningsmetoder som erbjuds hos spelbolagen. Det har ytterst sällan rapporterats om bedrägerier kopplade till överföringar till och från bingohallar på nätet.

Neteller
Click2pay
ClickandBuy
Mastercard
Moneybookers
Paysafecard
Skrill
Ukash
Visa

Vanliga frågor

Hur sätter man in pengar på sajten?

Vanligtvis finns det flera betalningsmetoder att välja på, så det beror på vilken man föredrar. En e-plånbok som till exempel Neteller kan vara en bra betalningsform om man inte vill ange sina ordinarie kontouppgifter på nätet. Vissa betalningsmetoder är dock exkluderade från bonuserbjudanden.