Click2Pay är en e-plånbok som är enkel att använda och som fungerar som en säker betalningsmetod när du exempelvis ska spela online. Du använder den för att föra över pengar till och från ditt spelkonto, men kan också använda betalningsmetoden för att köpa andra tjänster och varor på Internet. Click2Pay vänder sig i första hand till den europeiska marknaden och återfinns som betalningsmetod i flera tusen webbutiker och andra verksamheter online.

Att använda Click2Pay som betalningsmetod vid spel

För att komma i gång med e-plånboken Click2Pay behöver du registrera dig som kund på deras hemsida, vilket är snabbt och enkelt gjort. Efter registreringen kan du börja använda ditt Click2Pay konto och till detta kan du göra överföringar från bland annat Visa, Mastercard och genom banköverföring. Det fina med att använda en e-plånbok som Click2Pay är att du gör överföringar till spelbolag och andra återförsäljare online från ditt Click2Pay konto, vilket innebär att du inte behöver lämna ut dina kontokortsuppgifter på många olika webbplatser. Du kan använda Click2Pay kontot för att både sätta in pengar på spelsajter, samt för att plocka ut dina vinster.

När du registrerar dig hos Click2Pay behöver du ange din konto- eller kreditkortsinformation, samt e-postadress. Instruktionerna är på svenska och du kan även få telefonsupport dygnet runt. Click2Pay erbjuder olika Star Rating nivåer vilket innebär olika nivåer som användaren tillåts sätta in pengar och spendera för.

Hög säkerhet med Click2Pay

Click2Pay använder sig av modern krypteringsteknologi och kontrollerar sina system kontinuerligt, så att inga utomstående ska kunna komma åt din uppgifter. Det är bara du som kan se dina uppgifter vilket du gör med hjälp av ett användarnamn och lösenord som du själv väljer.

Det är gratis att skaffa sig Click2Pay men däremot kan avgifter tillkomma beroende på vilken betalningsmetod du använder dig av när du sätter in pengar på ditt Clikc2Pay konto.

Fördelar med e-plånbok

Sammanfattningsvis är fördelarna med att använda en e-plånbok som Click2Pay många. Först och främst ur en säkerhetssynpunkt, eftersom du slipper lämna ut dina kontouppgifter på en mängd olika ställen, men också för att det är lätt att hålla reda på hur mycket du gör av med. Du har alltid tillgång till ditt konto på nätet var du än befinner dig. Webbutiker, återförsäljare, online casinon och bingosajter världen över använder betalningsmetoden, vilket gör att du ofta kan nyttja den. Ju mer du använder betalningsmetoden desto större Star Rating får du, vilket innebär större finansiell frihet.

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.