Spelare lockas förstås ofta till bingohallarna på grund av spänningen när det börjar dra ihop sig till vinst i de många dragningarna. Visst känner du igen känslan av att tiden går långsamare och att spännigen ökar när du sitter där med bara ett nummer kvar. Kanske deltar du i en rekordjackpott där de riktigt stora pengarna ligger och väntar på vinnaren.

Visst är det just denna dramatik som är en del i spelandet och som gör det så intressant att köpa en eller ett par brickor, luta sig tillbaka och följa dragningarna. Eller kanske passa på att spela något av alla de sidospel som erbjuds av hallarna.

Live chatten en av höjdpunkterna

chattMen det finns samtidigt en annan aspekt av bingospelandet på Internet, nämligen livet i chatten. Det är här spelarna möts och det är här hallen får liv. Tack vare chatten blir det aldrig tyst och tråkigt..

Chatten ger dig möjlighet att träffa nya människor som delar ditt intresse för att spela på nätet. Utan chatten hade du suttit och spelat i din ensamhet utan att egentligen få ut så mycket av ditt spelande mer än att just titta på dragningarna och hoppas på vinsterna. Har du inte upptäckt chattens möjligheter är det dags att göra det nu.

Få hjälp direkt 

Chatten tar spelet till en helt ny nivå och det är inte utan anledning hallarna satsar stenhårt på att få spelarna att trivas. De flesta chatter har dessutom chattvärdar som hjälper dig direkt i sajtens bingo chatt. På så vis slipper du knåpa ihop ett mejl eller ringa supporten om du stöter på problem eller har andra frågor kring exempelvis bonusar, tekniska problem eller speciella erbjudanden

Var inte rädd för att börja chatta när du spelar. Det går snabbt att komma in i tempot och jargongen och du kommer med all säkerhet uppskatta möjligheten att interagera med andra spelare och utbyta historier, diskutera dragningar och helt enkelt bara hålla kontakten med dina medspelare.

Chattsymboler
Chattspel
Jobba som chattvärd