• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Varje fredag kan du vinna en av 30 härliga vinster hos Maria Bingo. De har nämligen startat ett bingo-lotteri med riktigt fina vinster i potten. En prisdragning sker ikväll och vinsterna delas ut imorgon. Likaså sker en prisdragning nästa fredag, den 7e juli, där priserna delas ut på lördagen.

Varje prisdragning bjuder på 30 priser, där en lycklig vinnare får ett presentkort på Amazon värt hela 5 000 kronor. Andra fina priser är till exempel 1000 kronor i kontanter, värdekuponger på bingo samt free spins. För att vara med och ha en chans i lottningen behöver du minst en lott. Dessa får du av att satsa 100 kronor eller mer i något av bingorummen. Du kan få en lott om dagen, varje dag i veckan. Det blir alltså sju lotter per vecka, och med sju lotter har du alltså sju chanser att vinna något av priserna.

Kika in på Maria Bingo för att läsa mer om erbjudandet och börja samla ihop dina lotter. Kom ihåg att det bara är en vecka kvar efter kvällens dragning, så du får samla ihop lotter så du får en chans. Lycka till!

Till Maria Bingo ->

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.