• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Rekordet för Pafs bingo jackpott har passerats, vilket innebär att stora summor är på väg att tas hem. Nu går det att vinna över €124 000 i Pafs populäraste rum, Bingo Variant 2. Du har 47 nummer på dig för att ta hem den stora jackpotten, som du kan hitta på en mängd roliga saker för. Paf föreslår möjligheten att köpa fem Toyota Prius i olika färger eller bjuda alla anställda på Försäkringskassan på fri entré till Gröna Lund. Eller så kan du naturligtvis göra något annat roligt för dina pengar om du vinner, så varför inte testa att spela om jackpotten hos Paf?

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.