• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Maria anordnar ett roligt sommaräventyr som kan ta dig hela vägen till Rom. Låter det spännande? Surfa in på Maria Casino, logga in på Bingoklienten, klicka på kartan och anmäl dig.

Bingobollen B1 är på vift och du måste se till att få den tillbaka hem till bingohallen. Detta gör du genom att slutföra de uppdrag i kampanjen ”Be the one” som du stöter på längs vägen. Du kommer att belönas med såväl lotter till den stora prisdragningen som skraplotter som bjuder på extra spänning i vardagen. Äventyret pågår under perioden 1/6–31/7 2018 och du måste anmäla dig för att kunna delta. Än har tåget inte gått men senast den 18/7 ska du ha anmält dig för att få hoppa på äventyret.

Resan till Rom

  • Två nätters vistelse för två personer i ett femstjärnigt hotell i centrala Rom.
  • Guidad nattur i Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet.
  • Exklusiv middag på en av Roms ledande Michelin star restauranger.
  • Personlig resplan, inklusive tips, information om platser och tidpunkter.

Visst låter det som en dröm? Gå in och anmäl dig till detta sommaräventyr och se vilka roliga utmaningar du stöter på. Samla lotter och håll tummarna för att det är just ditt nummer som dras i prisdragningen. Fullständiga regler och villkor hittar du hos maria.com.

Tävla hos MariaBingo >>

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.