• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Häng med på höstens stora bingohändelse på Bingo.com. Nu kan du som spelar bingo hemma vid datorn få chans att träffa andra bingovänner och uppleva en fantastisk kryssning. Tävla om en av 15 åtråvärda platser på Bingokryssningen. Samtliga 15 vinnare får dessutom ta med en vän på resan.

Ombord på kryssningen, som under loppet av tre dagar tar dig från Oslo till Kiel, får du ett lyxigt boende, goda måltider och massor av underhållning. Givetvis blir det massor av bingo också och arrangörerna lovar ett bingoparty utan dess like.

Hur tävlar jag?

Under augusti månad anordnar Bingo.com fyra turneringar där där du varje vecka slåss om 3 vinstplatser. En snabb huvudräkning visar att dessa turneringar endast genererar 12 vinster, så hur kommer man åt de sista 3 av de 15 platserna? Jo dessa kommer att delas ut som bonuspriser i kategorierna ”Bästa chattkompis”, ”Bästa motivering” och ”Hederspriset” under månaden.

?Turneringsschema

Vecka 1 – Minispelsturnering| 6 augusti – 12 augusti
Vecka 2 – Bingoturnering| 13 augusti – 19 augusti
Vecka 3 – Minispelsturnering| 20 augusti – 26 augusti
Vecka 4 – Bingoturnering| 27 augusti – 2 september

Spela hos Bingo.com

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.