• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

BingoLotto byter ut Jan Bylund och får en ny profil till hösten, nämligen Marie Serneholt. Förutom att vara programledare för BingoLotto kommer hon dessutom att leda ett nytt frågesportsprogram. Det blir BingoLottos Upp till Miljonen som kommer att sändas i TV4 på söndagar klockan 18.00. Programmet kommer att sluta i lagom tid så att tittarna ska kunna slå över till Sjuan och se BingoLotto klockan 19.00.

BingoLottos Upp till Miljonen baseras på konceptet Secret Fortune som har sänts i BBC One, där två deltagare ska kämpa tillsammans för att vinna 1 miljon kronor.

Marie Sernholt leder alltså både Upp till Miljonen och BingoLotto. Tidigare har hon bland annat varit programledare för Melodifestivalen, Helt Magiskt och X Factor.

Marie Serneholt förstahandsval för BingoLotto

I ett pressmeddelande säger Hans Sahlin, VD på Folkspel, att Marie Serneholt tidigt var ett förstahandsval och en symbol för förändringarna som ska göra BingoLotto till att bli mer brett i konceptet. Marie Serneholt menar att det ska bli jättekul att få ta sig an en så stor utmaning som BingoLotto och BingoLottos Upp till Miljonen.

– Ett riktigt drömjobb. Att få vara en del av detta och samtidigt få en möjlighet att skapa pengar till Sveriges föreningar känns hedrande, säger hon i pressmeddelandet.

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.