• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering

För den som gillar bingo i allmänhet och bingolotto i synnerhet finns massor att se fram emot nu i sommar. Bingolotto kommer nämligen göra en repris på förra året och satsa på ett antal sommarsändningar. Den första går av stapeln nu på midsommarafton då de bjuder in till midsommarbingo.

Midsommarbingon spelas på självaste midsommarafton den 24e juni med Stefan Odelberg och Lotta Engberg som värdar. Midsommarafton är ju ingen vanlig dag så det blir inte heller någon vanlig bingosändning. Midsommarbingon kommer vara hela tre timmar lång och innehålla fyra spelomgångar. Förutom bingo så kommer det bjudas på underhållning av gästande artister och utlottningar av vinster. Några av artisterna som gästar är Liamoo, John Lundvik och Sissel Kyrkjebø.

Sommarbingon startar 3 juli

Den 3 juli startar sedan bingolottos sommarsändningar. Studion har då flyttat ut till Askims camping där Agneta Sjödin och Casper Jarnebring kommer leda sommarbingoprogrammen. Givetvis kommer även massor med artister att dyka upp och underhålla. Bland annat Klara Hammarström och Arvingarna.

På bingolottos webbsida finns information om vilka artister som kommer gästa sommarprogrammen som sänds på söndagar kl 19:30.

Bingolotter från 50 kr

Bingolotter går att köpa digitalt på bingolottos webbsida eller hos ombud. En vanlig bingolott kostar 50 kr, men man kan även köpa bingolott x2 där man vinner dubbla vinsten eller bingolott x4 där man vinner fyrdubbla vinsten. En bingolott x2 kostar 100 kr och en bingolott x4 kostar 200 kr.

Du hittar all information du behöver om programmen och om att spela på bingolotto på bingolottos webbsite. De har en sida med frågor och svar där du kan hitta svar på frågor om allt från tekniska problem till hur man spelar bingo i deras app.

Tänk på att spela ansvarsfullt då spel om pengar kan vara beroendeframkallande.

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.