• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Solstol, parasoll, palm, bingobricka och texten "Bingo summer"

Sommaren är här och detta firas givetvis med massor kampanjer i bingon hos Paf. De har något extra att bjuda på varje dag i sina bingorum.

Varje vecka har du chans att få del av extra värde och extra spänning när du spelar bingo hos Paf i sommar. De har dukat upp med spännande kampanjer som innehåller allt från guldbrickor till spelomgångar med garanterade prispotter. Allt för att förgylla sommaren lite extra.

Kampanjer i bingon

Här nedan kan du läsa mer om de olika kampanjerna som dyker upp i bingon hos Paf i sommar.

  • Guldbrickor – ibland finns chans att få guldbrickor i vissa bingorum hos Paf. Du vet inte på förhand om du köper en guldbricka, utan det visar sig i efterhand. Slumpen avgör vilka som får guldbrickor och inte. Med en guldbricka så vinner man dubbla radvinsten om man skulle vinna i bingon.
  • Diamantbrickor – kampanjen med diamantbrickor fungerar precis på samma sätt som kampanjen med guldbrickor. I vissa bingorum kan det finnas diamantbrickor inblandade bland brickorna. Om man fått en diamantbricka och vinner så vinner man tredubbla vinsten.
  • Garanterade prispotter – ibland dyker det upp spelomgångar med garanterade prispotter. Hur stor en garanterade prispotten är varierar. Som lägst är den €40 och som högst €100.
  • Splash jackpott – Om kampanjen splash-jackpott är aktiverad kommer alla som deltar i en spelomgång få en liten jackpottvinst om någon i spelomgången vinner en jackpott.
  • Chattspel och tävlingar i chatten – I vissa rum kommer det dyka upp chattvärdar och arrangera olika tävlingar där man kan vinna något litet extra.

Kampanjschema

I schemat för Bingosommar ser du vilka tider och dagar de olika bingokampanjerna gäller:

Måndag

14-18 Cash & Carry Bingo – Guldbrickor
21-23 Bingo Variant – garanterat prispott €100

Tisdag

11-12 & 13-14 Cash & Carry Bingo – garanterad prispott €40
15-16 & 17-18 Cash & Carry Bingo – garanterad prispott €60
19-20 Cash & Carry Bingo – garanterad prispott €100
21-23 Bingo Carnival – diamantbrickor

Onsdag

13-18 Lars-Åke Classic – guldbrickor
21-23 Bingo Carnival – diamantbrickor

Torsdag

15-17 Lars-Åke Classic – garanterad prispott €50
21-23 Bingo Carnival – diamantbrickor

Fredag

13-18 Bingo variant – guldbrickor
20-22 Lars-Åke Classic – Splash Jackpot

Lördag

13-18 Bingo Carnival – guldbrickor
20-22 Lars-Åke Classic – Splash Jackpot

Söndag

Extra jackpot i Lars-Åke Classic
13-18 – Bingo variant – guldbrickor

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.