• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Tillhör du de spelare som gillar den ökade spänningen det ger att kombinera bingospel med minispel? Om så är fallet är du verkligen inte ensam. Dessa spel ökar ständigt i popularitet, inte minst då de ligger smidigt tillgängligt direkt i bingolobbyn. CaratBingo kombinerar nu både bingo och minispel i en kampanj som sträcker sig från den 18e fram till den 24e oktober. De spelare som omsätter 1000 kr i bingon, får 5 gratisspel i minispelet Mafia Millions, varje dag. Så för varje dag du omsätter minst 1 000 kr i bingo får du 5 gratisspel. Dessa gratisspel utbetalas i form av 50 kronor gratispengar som kan användas till spel i köpet Mafia Millions. Saknar du konto hos CaratBingo så får alla nya spelare just nu 50 kronor gratispengar samt en insättningsbonus på 100% upp till 1 500 kronor. Registrera konto nu >

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.