• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Året var 1961, platsen var Gunnarstorp i Skåne och datumet var 9 september. Då ropades det första bingonumret ut i Sverige. 50 år har gått och som de flesta 50-åringar är bingon vital och full av kraft och kommer att spelas i många år framåt.
?
Mycket har hänt sedan dess, bingospelet är ett spel som har berört nästan alla svenskar på något sätt. – Bingo är ordet ingen vill höra men alla vill ropa!?

Bingospelet är en folkrörelse, spelet är mer än bara spänning, bingon betyder glädje och framförallt gemenskap. För många människor är bingohallen dagens höjdpunkt, platsen där man träffas och umgås gemensamt.?

Idrottens Bingo, föreningarnas egna bolag, har framgångsrikt bedrivit bingohallar i över 30 av dessa 50 år och under denna tid har man utvecklat spelet och hallen. Från bollar och varuvinster till terminaler och kontanter.?

Alla bingohallar i Sverige drivs till förmån för det lokala föreningslivet, Idrottens Bingo ger föreningslivet i snitt 100 000kr per dag, livsviktiga pengar för många föreningar.

Idrottens Bingo kommer denna högtidsdag att uppmärksamma spelet genom extra festligheter i våra 22 bingohallar runt om i landet.?

Pressträff med Leif Loket Olsson, fredagen 9 september kl 10:30
Idrottens Bingo inbjuder till en pressträff med självaste Mr Bingo Leif Loket Olsson i Nordens största Bingohall – Idrottens Bingo Grand, Kungsgatan 47, mitt i centrala Göteborg.
Det bjuds på fika och bingospel!

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.