• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Känn dig välkommen till Bertil Bingo med det generösa erbjudandet för nya kunder som ger dig både gratisrundor och en fet bonus. Du får 50 gratisrundor på spelautomaten Jack and the Beanstalk så fort du registrerar dig på sajten. Det får du helt gratis, utan krav på insättning!

När du sedan gör din första insättning får du 232% i bonus på denna. Om du sätter in 300 kronor kommer du att ha totalt 1000 kronor på ditt spelkonto. Du väljer själv om du vill använda bonusen på bingospel eller casinospel.

Öppna kono hos Bertil >

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.