• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

SpinFest hos Unibet bingo! Nu kan du få extra kul med minispelen hos Unibet bingo, bara genom att spela bingo som vanligt! När du spelar bingo på särskilda dagar så får du också lite extra möjligheter på minispelen. Du får cash spins när du satsar vissa summor på bingon, och dessa kan du använda på minispelen.

Måndag, tisdag, torsdag, fredag och lördag ger dig från 5 till 10 cashspins på utvalda minispel. Spela för mellan 50 och 100 kronor för att få dina spins, så kan du vinna lite extra på minispelen också. Alla vinster från minispelen och cashspins blir direkt kontanter, helt utan omsättningskrav.

Du har fram till 27e maj på dig att ta del av kampanjen. Anmäl dig på Unibet bingo-sidan för kampanjen, så räknas dina spel. Lycka till och ha så kul! 

Ta del av erbjudandet ->

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.