• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Bertil bjuder alla spelare som sätter in 100 kr – gamla som nya – på en solig lyxkryssning med Birka Paradise i juni. Erbjudandet gäller 20/4 – 17/5 och har ett värde på 840 kr. Som ny spelare får du dessutom 100 kronor extra i bonus första gången du sätter in pengar hos bertil.

Klicka här för att registrera dig och ta del av erbjudandet!

Så här gör du för att få din kryssning:

1) Sätt in pengar
Logga in med ditt användarnamn och lösenord och gå till Mitt konto och “Sätta in pengar”. Sätt in 100 kr eller mer vid ett och samma och tillfälle. 100 kr i bonus sätts direkt in på ditt konto.

2) Du får ett mail med en länk och en unik kampanjkod
Inom ett par dagar efter att du satt in pengarna får du ett mail från bertil. Mailet innehåller en länk till bokningssidan hos Birka Cruises samt en unik kampanjkod.

3) Boka din kryssning
Följ instruktionerna och använd kampanjkoden då du bokar. Koden gäller för en resa i perioderna 1 juni – 9 juli 2009.

Läs mer om Bertil Bingo
Gå direkt till Bertil Bingo och registrera dig

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.