• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

På fredagar och måndagar höjs spänningen när Maria Bingo slår upp portarna sitt privatrum mellan kl 21.00-23.00. Då väntar exklusiva spel samt chansen att vinna en jackpott på 3500 kr! För att få tillgång till rummet ska du ha spelat på bingo eller minispel hos Maria för 300 kr under de två närmaste dagarna innan rummet öppnar.

Förresten, om du är ny bingospelare så vet du väl att du kan få tillgång till Marias rum för nybörjare i sju dagar där du kan spela utan att ens behöva göra en insättning.

Bli medlem hos Maria här >

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.