• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Det är dags att festa loss rejält hos Ladbrokes Bingo! Det är nämligen en rejäl bingo-fest med 5 000 kronor i jackpot vinst i bingorummen hos Ladbrokes bingo och du är inbjuden! Alla rum är öppna för fest och det enda du ska göra är att spela precis som vanligt i de rummen du vill!

Några av rummen som finns är till exempel 90-bollars, 90-bollars DOND, 75-bollars, Rainbow Riches och Speed Bingo – en hel del nöje! Biljetterna kostar så lite som 10 öre, och uppåt. Biljetten köper du i rummet Vardagsrummet, så du kan spela och vara med att tävla om jackpoten.

Kika in mer på Ladbrokes Bingo för att ta del av den här kampanjen och hitta många fler roliga nöjen! Kom ihåg att ha kul och festa loss rejält nu!

Till Ladbrokes Bingo och kampanjen ->

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.