• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Unibet Bingo fyller 20 år och detta vill de fira med sina spelare. Med fem bingorum med både stora och små vinster, så är det riktigt spännande och passar många av deras spelare! Du kan vinna allt från 10 000 kronor i kontanter, till 10 free spins på sloten Money Mansion.

Till Unibet Bingo ->

Det du ska göra är att spela för minst 50 kronor på bingon, så får du 5 free spins att använda på sloten Miner Moe. Dessutom får du en biljett till utlottningen av de 200 fina priserna. Du kan få upp till 20 biljetter totalt under kampanjperioden. De spel i bingo-avdelningen som räknas är All Stars med 75 bollar, The Arena med 75 bollar variant, The Podium med 90 bollar, Fairway och till slut Grand Prix med 90 bollar och hastighets-bingo.

Måndagen den 30e oktober dras vinnarna slumpmässigt, och ju fler lotter desto större chans att du får en vinst. Sammanlagt ska 200 vinster delas ut till lika många glada spelare, och kanske är du en av dem. För mer information och vilka regler som gäller – kika in på Unibet Bingo.

Till Unibet Bingo ->

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.