• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering

Fredagen den 8 mars är det internationella kvinnodagen och på Paf firar man detta genom att lyfta fram en av deras många starka kvinnor – Cash & Carry-damen. Fira med Paf och lägg beslag på en av deras fina Cash & Carrie-goodiebags.

Det du behöver göra för att få en goodiebag är att surfa in hos Paf och anmäla dig till firandet genom att klicka på ”Jag är med!” och sedan spela för 300 kronor på vilket som helst, eller flera, av deras Cash & Carry-spel. Du kan alltså välja mellan både bingo, poker, spelautomater och skraplotter så länge de är Cash & Carry. Anmäl dig och spela innan kl: 21:59 torsdagen den 7 mars, så får du din goodiebag kl: 12:00 på självaste kvinnodagen, lagom till firandet.

Kampanjperiod: måndag 4 mars kl.00.00 – torsdag 7 mars kl. 22.59.

Goodiebag

Paf har verkligen satt ihop ett trevligt innehåll med Cash & Carry-produkter för att fira kvinnodagen. Denna starka dam får skina dagen till ära och bjuder på 10 bingobrickor, 2 skraplotter, 15 free spins och 5 rundor poker i goodiebagen. Vinsterna går endast att använda i hennes spel.

Andra kampanjer hos Paf

När du besöker Paf för att säkra din goodibag rekommenderar vi även att du kollar in kampanjen där du kan vinna en resa till en bingohelg på Åland med Club Paf. Paf har ordnat många former av resor som brukar vara uppskattade bland deras spelare. Kanske blir det du som vinner en trevlig helg i gott sällskap med bingo, fest och god mat på programmet.