• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Caliberbingo erbjuder en dag med gratisspel för SVENSKA och NORSKA spelare. Den 14 juli 2010 kommer det spelas ett 12-timmarspass med gratisbingo för oss svenskar och våra nordiska grannar i Norge. Det är alltså ett rum helt dedikerat till landsursprunget och alla spelare har möjlighet att köpa sex brickor som max. Pengar man vinner är riktiga och det kostar inget att vara med. Kan det bli mycket bättre?

Här är uppgifterna att hålla koll på;

Datum: Onsdag 14 Juli 2010
Starttid: kl 10:00 CET
Sluttid: kl 22:00 CET
Namn på rummet: Gratis Bingo
Speltyp: 75-bollars
Spelnamn: Gratis Bingo

Vinster:

Any Line = 15KR
Any 2 Lines = 15KR
Any 3 Lines = 15KR
Any 4 Lines = 15KR
Coverall = 40KR

Lycka till!

Läs mer om Caliber Bingo

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.