• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Expekt har just nu ett trevligt erbjudande för sina nyblivna kunder. Just nu får alla nya kunder 80 kronor gratis att köpa bingobrickor för. Det här är riktiga pengar vilket också innebär att du vinner riktiga pengar. Skulle du vilja komplettera upp banken med egna pengar är det bara att sätta in dem på kontot. Just nu får du dessutom 100 % extra om du sätter in upp till 1500 kronor.

Hur gör jag?

1. Börja med at töppna ett konto hos Expekt.
2. Logga in och navigera dig till bingo i menyn
3. Välj ett bingoalias
4. Skicka ett mail till bingobonus@expekt.com och be om din bonus. Bonusen kommer så fort Expekt har godkänt transaktionen.

Låter det spännande? Tveka inte!

Läs mer om Expekt

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.