• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

På Caliber Bingo är det spöklik Bingo ett par dagar framåt. Hallowin Bingo är en kampanj som gäller nu när vi skall passera den amerikanska Halloween-helgen. Här har bolaget laddat upp med skrämmande bingorundor med början den 27 oktober! Finalen i Hallowin bingo kommer spelas i en Superhallowin bingo den 31 oktober.

Hallowinbingo kommer spelas den 27 oktober, det vill säga imorgon, och tiden är efter klockan 21. Tag plats i det nya bingorummet Bingoparty direkt. Vinnaren av spelet är lite annorlunda än vanligt. Den som får en full bricka kommer få en  extravinst som beror av vilket nummer som bingobollen vinnaren får bingo med har.

Så här räknas vinsten ut:

Numret på bollen multipliceras med antalet bingobrickor som spelaren har (6) och sedan multipliceras allt med 10! Vinsten i Hallowinbingo har alltså stora möjligheter att bli ordentlig så missa inte det här!

Alla spelare köper 6 bingobrickor för 20 kronor så alla dettagare har likastor möjlighet att vinna! Super Hallowinbingo den 31 oktober består av EN gastkramande bingorunda efter klockan 21 i Bingoparty direkt. Där kan en bingobricka för 2.50 ge dig hela vinstpotten på 30 000 kronor!

Lycka till!

Läs mer om Caliber Bingo

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.