• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Bertil.com lät nyligen meddela att den funktion som möjliggjorde förköpsbrickor till de gratisspelen som anordnas inte längre är tillgängliga. Det har visat sig att förköpsfunktionen har stört ut flytet i spelet och flera spelare har reagerat på att det stör känslan. Det har till och med varit så att vissa spel helt och hållet hakat upp sig och det är mindre kul när man spelar om pengar.

Bertil Bingo räknar nu med att spelen kommer flyta på som vanligt och att alla trogna gratisspelare kommer tillbaka. Missa inte att spela gratisbingo hos Bertil Bingo klockan 18 och 21 !

Lycka till!

Läs mer om Bertil

Gå direkt till Bertil

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.