• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

En stor upplevelse när man spelar spel är att umgås med vännerna i chatten. Det kan Görel Larsson och Mikael Söderlund intyga, som träffades i Maria Bingos chatt hösten 2006. De hade väldigt roligt ihop och bytte telefonnummer efter en och en halv månad. När de sedan möttes, slog det gnistor mellan paret direkt och redan första julen firades ihop. De pendlade mellan Mikaels hem i Jönköping och Görels i Stockholm några helger.
– Till slut sålde jag lägenheten i Stockholm och idag är vi förlovade, säger Görel i ett pressmeddelande från Maria Bingo.
Görel och Mikael är ett bevis på att det går att finna kärleken överallt. Så även i bingochatten. Kanske även du finner kärleken hos Maria Bingo eller i något av alla andra bingorum som finns på nätet.

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.