• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Just nu kan du spela bingo och vinna riktiga pengar hos Ladbrokes Bingo – helt gratis! Varje dag går 19 superbingo-spel av stapeln och du har chans att spela gratis på alla omgångar. Gå in i rummet Vinden och spela kostnadsfritt.

Spelen går av måndag till fredag klockan 12.30 till 14.30 brittisk tid. Lördag och söndag är det mellan klockan 15.00 och 17.00 brittisk tid. Om du uppgraderar dina brickor till Superbook—brickor, så har du dessutom chans att vinna en del av potten på hela 6 000 kronor. Detta kostar bara 50 öre eller 1 krona per bricka, beroende på när du spelar. Potten på de kostnadsfria brickorna är 60 kronor.

För att vara med ska du helt enkelt gå in på Ladbrokes Bingo och besöka Vinden under tiderna för spelen. Skynda dig in och passa på att njuta av kostnadsfri bingo, med riktiga vinster!

Till Ladbrokes Bingo ->

Maria Lundgren - Skribent

Maria Lundgren

Skribent
Maria är en engagerad och erfaren bingoskribent med en gedigen bakgrund inom bingobranschen. Tack vare arbete i bingohallar och egna spelupplevelser har hon en djupgående förståelse för spelets alla aspekter. Här på bingoonline delar hon med sig av sin kunskap och entusiasm i både artiklar, recensioner och nyheter.