• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning

Under hela maj bjuder Maria in till dagliga miniturneringar i casinot. Varje turnering gäller på en utvald slot och har 2000 kr i prispotten. Pengarna betalas ut i kontanter och fördelas mellan de fem bästa spelarna i turneringen där det gäller att få högsta utjämnade vinst på ett enskilt spinn på den utvalda sloten. Vinnaren tar hem halva prispotten, det vill säga 1000 kr. Resten av vinnarna får ett kontantpris på mellan 100 kr – 500 kr.

Ny turnering startar varje timme

Miniturneringarna pågår i 50 min, därefter koras vinnarna. Den första turneringen startar klockan 17, därefter börjar nya turneringar varje timme fram till och med klockan 20:00. För att delta måste du anmäla dig till de turneringar du vill delta i och spela minst ett snurr på det utvalda spelet. Du anmäler dig på kampanjsidan där du även hittar en leaderboard för turneringen så att du kan hålla koll på ställningen under tävlingen.

Kampanjen pågår som sagt alla dagar fram till och med den 31 maj och miniturneringarna kallas för Hot Reels. Du kan läsa mer om turneringarna och tävlingsvillkoren hos Maria. Kampanjen är endast öppen för medlemmar, så är du inte redan medlem måste du öppna ett konto och registrera dig. Det kan du göra snabbt och enkelt med bankidentifikation.

Stor jackpott i bingon och nytt minispel

Det händer även en del i Marias bingoavdelning. Just nu är deras progressiva Thrill-jackpott uppe i över 900 000 kr och passerar snart 1 000 000 kr! Kolla in och spela i rummet Thrills för chans att vinna jackpotten.

I bingoavdelningen hittar du även ett nytt minispel: Road Toad. Där finns även andra populära spel som Epic Poker och Blender Blast för att nämna några av minispelen som du hittar hos Maria.

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.