• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Bertil Bingo har just nu en månadsbonus för mars och det handlar egentligen bara om att ta för sig. Spelar du för 200 kronor får du 50 kronor extra att spela för. Bonusen gäller varje dag i perioden 5 – 10 mars vilket gör att det fortfarande finns 100 spänn att tjäna in! Bara spela ett par brickor i bingohallen så har du pengarna på kontot.

Så här går det till

1: Du behöver inte köpa brickor för 200 kronor samtidigt, inte ens i samma spel
2: Bonusen fås en gång om dagen när du spelar för 200 kronor under samma dygn (00:00 – 24:00)
3: Pengarna går rakt in på kontot under namnet Återbäring. Även datumet för erhållandet av bonus specificeras

Det är viktigt att känna till att bonusen endast gäller bingospel och inget annat. Hjulet, Soppen, Lotten, Stjärnan, Slotten, Blomman, Minispel eller spel som görs i tivolit täcks alltså inte in i den här bonusen. Dagarna går inte att spara. Allmänna villkor tillämpas.

Lycka till!

Läs mer om Bertil Bingo på Bingo Online

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.