• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Bingo Day har just nu ett mycket trevligt erbjudande för sina bingospelare. Genom att vara delaktig i utlottningen har du chansen att vinna en bjudning på middag…ett helt år. Bingo Day står för middagsbjudningarna ett helt år. Du väljer om det skall vara en romantisk middag, en snabbmiddag eller en familjemiddag. Notan skickar du bara vidare till Bingo Day.

För att kvalificera dig till utlottningen behöver du endast sätta in minst £20 mellan den 1:a och den 28:e februari. Det hrä gör att du kvalificeras till tävlingen. Ju fler insättningar som görs, desto fler gånger kommer du finnas med som namn i dragningen och dina chanser ökar. Börja spela nu, allt annat vore korkat.

Läs mer om Bingo Day

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.