• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning

Du har väl inte missat att du kan spela Bingoturneringar hos Paf? Nya turneringar startar varje dag och nu är det dessutom mer fördelaktigt än någonsin att delta. Paf har nämligen sänkt priserna på turneringarna från 50 kr till 20 kr. Dessutom får du ett gratis turneringsinköp när du deltar i någon av de dagliga turneringarna! Spela en eller fler turneringar i dag så får du ett gratis inköp till morgondagens 11-turnering. Bra va?

Så får du ett gratis inköp

Erbjudandet med ett gratis inköp gäller varje dag. Du måste delta i minst en av dagens turneringar för att få ett inköp till turneringen klockan 11:00 dagen därpå. Kampanjen gäller fram till och med den 14:e oktober.

Fler turneringar än tidigare

Paf har inte bara sänkt priserna på turneringarna, de har dessutom utökat antalet till sex turneringar per dag! Den första startar klockan 11 och den sista spelas klockan 21. Kolla in i bingoavdelningen hos Paf för att se hela schemat med turneringar dag för dag.

Så fungerar turneringarna

När veckan är slut får de fem spelare som samlat ihop flest poäng i veckans turneringar en del av prispotten. På Pafs webbsida kan du se en leaderboard med de 10 spelare som ligger bäst till i tävlingen just nu.

Läs mer om turneringarna och kampanjen hos Paf >