• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

I Pafs nya spel Natrubingo har du möjlighet att uppleva naturen genom att själv byta bakgrundsbild. Det nya spelet är utformat efter spelarnas önskemål då många av Pafs kunder önskade ett billigare spel. Därför erbjuder man nu detta 75-bollarsspel för 50 cent. Spelet har en progressiv jackpott som startar på €150 och om du får en femrads-Bingo inom 54 utrop vinner du den! Genom att välja bakgrundsbild får du dessutom en naturupplevelse på köpet när du spelar.

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.