• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Det bjuds på populär månadsbonus hos bertil. Passa på att spela för 200 kronor så får du 50 kronor tillbaka. Bonusen gäller en gång per dag varje dag mellan 8/1 – 18/1. Bonusen betalas ut så snart du har spelat för 200 kronor under en och samma dag och gäller 8 – 18 januari. Bingo!

Så här går det till
1 – Du behöver inte köpa brickor för 200 kr på en gång, inte ens i samma spel.
2 – Bonusen får du en gång per dag under kampanjperioden när du spelat bingo för 200 kr under ett och samma kalenderdygn (från kl. 00.00 – 24.00).
3 – Bonusen sätts direkt in på ditt spelkonto och heter Återbäring + datum för när bonusen erhölls

Läs mer om Bertil Bingo
Gå direkt till Bertil Bingo och registrera dig

 

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.