• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Idag har Nya BestBingo.com funnits i en vecka och på BestBingo är man riktigt glada över att ha fått lära känna så många trevliga bingospelare!

Ikväll mellan kl 19-22 spelar man om en garanterad jackpott värde 3000 SEK i Markoolio rummet!

Under Påsken vill BestBingo umgås ännu mer med er och deras CM Niklas och Fredrik kommer att lotta ut 80 påskägg i bingochatten ! Påskäggen innehåller bland annat biobiljetter och tidningsprenumerationer mm.

Fredagen bjuder på insättningbonus 100 % upp till 400 SEK!
Under kafferepet mellan kl 14.00- 16.00 i Markoolio (75 bollars rummet) rummet kan du köpa tre bingo brickor med du kommer enbart att betala för två.

På lördagen kan köpa brickor för enbart 1 SEK i 90 bollars rummet mellan kl 11-12 och 17-18.

Under söndagen ger Best Bingo dig en Söndagsbonus! Du får 50 Sek när du sätter in 300 sek!

Måndagsbonus ger dig 50 % på din insättning under dagen ända upp till 500 SEK.

Läs mer om BestBingo
Gå direkt till BestBingo och registrera dig

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.