• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

På BestBingo vill man presentera Nya BestBingo som är festligare, mer elegant och framför allt har många fler funktioner och vinster. För att underlätta för våra bingovänner har man redan registrerat dina uppgifter på den nya BestBingo. Du kan alltså använda samma användarnamn som du alltid har loggat in med, däremot kommer du att bli ombedd att skriva ett nytt lösenord.

BestBingo har redan krediterat ditt konto på Nya BestBingo med 300 SEK att spela för och vinna ännu mer! Du får även 100 % insättningsbonus på din första insättning upp till 2000 SEK!

Nya BestBingo är skapad för er och därför vill BestBingo att ni skall känna er delaktiga i alla beslut. I framtiden kommer man att arbeta mer aktivt med att anpassa sajten efter er spelares önskemål. Alla era idéer samt ståndpunkter om BestBingo kommer att belönas av dem.

Har du idé på ett nytt spel, nya funktioner eller har du förslag på förbättringar på den befintliga BestBingo så skriv redan idag till anna.stahlberg@bestbingo.com!

Läs mer om BestBingo
Gå direkt till BestBingo och registrera dig

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.