• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Få en extra spelslant på din insättning! Sätt in upp till 500 kr, få 50% bonus. Observera att erbjudandet endast gäller på en insättning. Bonusen kommer automatiskt in på ditt spelkonto då du omsatt ditt insatta belopp en gång!

Dessutom – Tripp, trapp, trull i TRIO! Detta utgörs av de tre syskon-chattspelen *DUO*, *TRIO* och *KVARTETTEN* och dessa spelas mellan kl. 15:00-16:00 i rummet TRIO. Spelets namn motsvarar antalet vinnare: Duo – 2 vinnare, Trio – 3 vinnare etc. Hjärtligt välkommen!

Dessutom – Supertravet i Club60! Vem älskar inte supertravet? Det är ett roligt och enkelt spel där vinstsumman är stor. Det kan knappast bli bättre! Mamamiabingo spelar supertravet i alla spel mellan kl. 19:00-21:00 i Club60. Välkommen till MamamiaBingo!

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.