• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Extra lyxigt i bingospelen när Paf Bingo introducerar sin Guldbricka! Du får chans på en dubbel radvinst i både Natur Bingo och Bingo With Friends om du spelar med någon av guldbrickorna.

Med guldbrickorna kan även fler spelare vinna på samma rad och vinsten delas då lika mellan alla vinnare. Brickorna finns att spela med i olika bingorum beroende på vilken dag det är. Onsdagar, fredagar och söndagar hittar du dem i Bingo With Friends. Tisdagar, torsdagar och lördagar finns de i Natur Bingo. De förstnämnda dagarna finns de mellan klockan 15.00 och 17.59, och de sistnämnda dagarna finns de mellan klockan 17.00 och 19.59.

Brickorna är gömda och du vet inte säkert om du får en sådan eller inte. Det ökar spänningen ytterligare, och gör det hela mycket roligare! Kika in på Paf Bingo under de rätta tiderna, så kanske du får den dubbla radvinsten och en hel del andra fina vinster!

Spela hos Paf Bingo här -> 

 

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.