• 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Chattävlingar
  • Unika spel
  • Casino, betting & poker

Det är inte bara bingo.com som lottar ut resor just nu! Paf har precis dragit igång en stor bingokampanj med lyxiga och roliga resor till club Pafs bingohelg på Åland i potten. Spela bingo varje tisdag för att vara med och tävla om resepaketen!

Varje vecka fram till och med den 23:e april lottar Paf ut sex resepaket för två till Club Pafs bingohelg på Åland. Alla som anmält sig till kampanjen och spelat bingo för 100 kr eller mer i riktiga pengar mellan klockan 00:00 – 22:59 på tisdagen kommer med i veckans utlottning. Förutom de sex resepaketen slumpas även 100 bingobrickor ut i veckodragningen till 50 spelare som vinner två brickor var.

Om resan och tävlingen

Resan arrangeras mellan den 16-18 augusti och alla som vunnit ett resepaket bjuds på båtresa till och från Mariehamn och hotellboende med frukost för två. Under resan bjuds det även på bingo och spel med 100 000 kr i sammanlagda priser, middagar, välkomstpresenter och fest. Det kommer med andra ord att bli en intensiv, spännande och kul vistelse.

Totalt lottar Paf ut 54 resepaket till bingohelgen på Åland. Vill du vinna ett av resepaketen? Se till att spela bingo varje tisdag fram till och med den 23:e april för att komma med i veckodragningarna. Du måste satsa riktiga pengar för att ditt spel ska räknas och du kan bara vinna en resa under kampanjen. Samtliga villkor för kampanjen hittar du på tävlingssidan hos Paf.

Andra kampanjer hos Paf

När du ändå är inne hos Paf och tittar kan kan du passa på att kolla in deras andra kampanjer och tävlingar. Nu kan du till exempel tävla om free spins på nya sloten Golden Grimoire genom att spela för 100 kr på sloten. Paf har även en black jack kampanj där du kan tjäna in gratisspel.

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.