Skraplotter är enkelt och roligt att lära sig

Trisslotten som Svenska Spel erbjuder känner väl de flesta till. Men numera erbjuder i stort sett varje spelsajter skraplotter online. Det innebär att skraplotter är lättillgängligt och dessutom ett mycket roligt spel, då det är enkelt att lära sig.

Skraplotter online i väntan på nästa runda

Att skrapa skraplotter online går snabbt, vilket gör spelet till ett perfekt sidospel i väntan på nästa bingorunda. Vilka vinster du har chans till varierar mellan olika skraplotter, några erbjuder till exempel en högvinst på 1 000 000 kronor medan andra erbjuder en storvinst på 500 000 kr. Den lägsta vinst som går att vinna brukar oftast vara den summa som lotten kostade.

Fördelar med skraplotter online

En fördel med att skrapa skraplotter online är att det kan vara en mer spännande upplevelse än om du använder den fysiska lotten. Snygg grafik, ljudupplevelser och innovativa skrapsätt gör nämligen skraplotter online extra kul. Vissa skraplotter online erbjuder dig möjlighet att välja skrapverktyg, medan andra inte ens innehåller skrapverktyg. I skraplotten Bubbles, som du till exempel hittar hos Maria Bingo, handlar det till exempel om att spräcka bubblor istället för att skrapa ett fält. Men principen är densamma – det handlar om att få tre lika symboler för att vinna.

En annan fördel med att skrapa skraplotter online är att det är miljövänligt. Du förbrukar inget pappar som du gör med den fysiska skraplotten. Dessutom är spelet lättillgängligt, då allt du behöver är en dator med Internetuppkoppling istället för att behöva ta dig till den fysiska butiken. Detta gör att du kan skrapa skraplotter när du vill på dygnet.

Så spelar du skraplotter online

Det är väldigt lätt att lära sig att skrapa skraplotter online. Det enda du behöver göra är ett registrera ett konto hos ett seriöst spelbolag, sätta in pengar och gå till avdelningen för skraplotter och välja vilken lott du vill köpa. De flesta skraplotter har ett fast pris, men det finns även dem där du väljer en insats att spela för. Vid vinst multipliceras insatsen enligt en paytable, beroende på vilka tre matchande symboler som du får upp.

Ibland kan reglerna skilja sig något mellan skraplotterna så det kan vara bra att läsa på vad det är som gäller. Du brukar kunna hitta reglerna i anslutning till skraplotten. När det gäller lotten Bubbles hittar du exempelvis reglerna när du trycker på knappen med ett frågetecken strax under skraplotten.

Gratis skraplotter online

Hos de flesta spelbolag har du möjlighet att skrapa gratis skraplotter online. Det är ett bra sätt som hjälper dig att förstå hur skraplotten fungerar. Däremot kan du inte vinna riktiga pengar om du bara spelar på skoj för låtsaspengar, men du förlorar inte heller några.

Du hittar en mängd olika skraplotter online, så det är bara att ge sig ut på nätet i jakt på din favorit att skrapa. Lycka till!