• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

I sommar kommer Maria Bingo att lotta ut 400 000 kr i kontanter till sina spelare! Varje fredag står 50 000 kr står på spel som kommer att göra en spelare mycket lycklig. För varje 100 kr du spenderar på brickor får du en lott till dragningen. Detta oavsett om du spelar i mobilen, surfplattan eller på datorn.

Dessutom kör Maria en sommarkampanj i casinot också! För varje 2000 kr du spenderar på utvalda slots får du 200 kr i kontanter. Men du behöver acceptera erbjudandet hos Maria innan du kan ta del av det.

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.