• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Starta lördagarna och söndagarna med frukostbingo hos MamaMia! Logga in och delta i chattspelet Kaffebrickan så kan du vinna alltifrån biobiljetter till free spins och bonusar.

Morgonbingo spelas mellan klockan 08-10 under helgerna och det är enkelt att delta! Även den mest morgontrötta kan vara med och vinna. Välj dina nummer, skicka in dem till chattvärden och håll tummarna för att du tar hem förstapriset och får välja ett av priserna på frukostbordet. Det kommer även delas ut ett andra- och tredjepris i tävlingen.

Erbjudanden och välkomstbonus

Förutom frukostbingo arrangerar MamaMia massor av spännande kampanjer och tävlingar. Du hittar mer information om deras aktuella kampanjer på deras webbsida. Där kan du även öppna ett konto om du inte redan är medlem hos MamaMia. Nya spelare får just nu en bingobricka plus 5 free spins om dagen i sju dagar när de öppnar ett konto. De bjuder dessutom på en insättningsbonus motsvarande 100% av insättningen upp till 500 kr när du gör en första insättning till kontot.

Kolla in kampanjerna hos MamaMia >

Maria Lundgren - Skribent

Maria Lundgren

Skribent
Maria är en engagerad och erfaren bingoskribent med en gedigen bakgrund inom bingobranschen. Tack vare arbete i bingohallar och egna spelupplevelser har hon en djupgående förståelse för spelets alla aspekter. Här på bingoonline delar hon med sig av sin kunskap och entusiasm i både artiklar, recensioner och nyheter.