• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Stor nyhet till Paf Bingos spelare i Sverige – nu kan du spela med svenska kronor! Hitintills har spelare bara kunnat spela med euro hos Paf Bingo, men nu kommer Paf med en uppdatering. De visar nu priserna i svenska kronor istället för Euro, så det blir lättare att se hur mycket man spelar för.

Det som kommer ändras är bland annat summan på ditt spelkonto, dina vinster och alla jackpots. Dessa kommer nu visas i kronor, vilket gör det lättare att ha koll på hur mycket man spelar för. Priset på bingobrickor kommer också ändras en aning. Priset för exempelvis en Bingo Variant-bricka är nu 20 kronor, istället för 2 euro som det var innan.

Du kommer kunna spela precis som vanligt hos Paf Bingo, enda skillnaden är som sagt valutan och en liten justering i priserna. Du kan fortfarande spela med dina vänner från andra länder, som Finland och Estland, även att de spelar med euro. Samma spel erbjuds också, så du går inte miste om något!

Besök Paf Bingo redan idag och kika in hur det ser ut.  

Till Paf Bingo ->

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.