• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

En tjej vid namn Karin kan sägas ha all anledning att njuta av livet just nu då hon i söndags vann smått fantastiska 1,3 miljoner svenska kronor på Mariabingo.com. Karin har varit kund under ett par år och tog i söndags hem den allra största bingojackpoten genom tiderna.

Ingen spelare har alltså vunnit såhär mycket pengar någon gång via den skandinaviska marknaden och på bingospel. Det innebär också att Mariabingo.com blir unika eftersom inget annat bingobolag har delat ut den summan pengar tidigare. Faktum är att det redan tidigare var just Mariabingo.com som hade den största utbetalningen till en enskild spelare och nu är man alltså både etta och tvåa på den listan.

Marknadschefen Magnus Åhman på Mariabingo.com är förståss fantastiskt glad över att kunna ge ut den här storleken av vinster till sina spelare. “Vi ser nu fram emot att dela ut ännu större jackpottar i framtiden” avslutar han.

Maria Bingo

MariaBingo.com  är en av Skandinaviens största bingosajter och erbjuder moneytainment online för kvinnor. Maria grundades 2006 och finns idag i 23 länder på 25 språk. MariaBingo är ett varumärke som tillhör Unibet.

Läs mer om Maria Bingo
Gå direk till Maria Bingo och prova lyckan

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.