• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Det har blivit ny månad och spelbolagen firar mars ankomst med spännande kampanjer. Hos MamaMia väntar en superhelg där man har chans att tjäna ihop till 100 free spins! För att ta del av kampanjen ska man sätta in och spela för 200 kr i deras casino varje dag man vill ta del av kampanjen. Första dagen man uppfyller villkoret får man 20 free spins på Starburst, andra dagen ges 30 gratisrundor på Jack and The Beanstalk och om man uppfyller kampanjvillkoret även tredje dagen får man 50 free spins på Gonzo´s Quest. Totalt kan man alltså tjäna ihop till 100 free spins hos MamaMia mellan den 1-3 mars. 

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.