• 100% upp till 1000 kr
  • Bonusen måste omsättas 35x
  • Läs mer om Bingo.com
  • Kul bingo
  • Massor av casinospel
  • Smidig registrering

Under tre veckor framöver kan du se fram emot spännande tävlingar hos bingo.com. Varje vecka startar en ny turnering med 25 000 kr i prispotten att tävla om. Missa inte det.

Aktuella tävlingar

Kolla in de kommande turneringarna här nedan:

25-31 mars – minispelsturnering med 25 000 kr i potten

1-7 april – bingoturnering med 25 000 kr i prispotten

8-14 april – minispelsturnering med 25 000 kr i vinster

Du måste anmäla dig till var och en av turneringarna som du vill delta i och uppfylla spelvillkoren för respektive turnering för att kunna vinna pengar. Här nedan kan du läsa mer om upplägget i de olika turneringsvarianterna.

Minispelsturneringar

Upplägget i minispelsturneringarna är enkelt. Du behöver bara anmäla dig till kampanjen och sen spela 20 rundor på valfria minispel med en insats på minst 2 kr. De 30 spelare som lyckas få högsta utjämnade vinsten på 20 rundor i rad får en del av prispotten på 25 000 kr.

Bingoturneringar

Bingoturneringarna gäller i utvalda bingorum. När du anmält dig till tävlingen så samlar du poäng varje gång du får en radvinst. Vid kampanjens slut så fördelas prispotten på 25 000 kr mellan de 30 spelarna som fått högst poäng.

På turneringssidan där du anmäler dig kan du se vilka rum som ingår i kampanjen. Där kan du även se en leaderboard över vilka som ligger på prisplats i nuläget.

Vinsten betalas ut i kontanter

Som mest har du chans att vinna upp till 10 000 kr i var och en av turneringarna. Alla vinstpengar under kampanjen kommer betalas ut i kontanter. Du kommer alltså inte att behöva omsätta dem utan kan ta ut pengarna eller spela för dem, vilket du vill. Du behöver inte heller göra något för att få din vinst utbetald, den kommer automatiskt in på kontot när tävlingen är avgjord.

Maria Lundgren - Skribent

Maria Lundgren

Skribent
Maria är en engagerad och erfaren bingoskribent med en gedigen bakgrund inom bingobranschen. Tack vare arbete i bingohallar och egna spelupplevelser har hon en djupgående förståelse för spelets alla aspekter. Här på bingoonline delar hon med sig av sin kunskap och entusiasm i både artiklar, recensioner och nyheter.