• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Viktig information! Observera att denna nyhet är skriven innan Sverige fick en ny spelreglering den 1 januari 2019. Informationen i nyheten kan därför vara daterad. Vi rekommenderar dig istället att besöka våra aktuella nyheter och kampanjer.

Tomten kommer tidigt i år – och klappar har han med sig. Du får du 100 kr i bonus när du registerar dig hos bertil. Och inte nog med det – just nu får du dessutom ett exklusivt presentkit från glossme. B – I – N – G – O!

Ett presentkort från glossme kommer hemskickat till dig innan julafton som du kan köpa vad du vill men Biotherms fina presentkit rekommenderas varmt både av experter och nöjda kunder. Inte nog med det – i ditt paket kommer det ännu en överraskning från bertil. Vilken julklapp!

Gäller mellan 20 november till 17 december.

Besök Bertil idag!

Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.