• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning

Vi har spanat in bingorummens julkalendrar 2018. Här nedan delar vi med oss av de bästa kalendrarna för bingospelare!

MamaMia

Har du ett konto hos MamaMia? Då kan du logga in och ta del av deras spännande julkalender med nya dagliga erbjudanden. Vad kalendern innehåller är förstås hemligt, så du måste logga in och öppna luckorna varje dag för att få veta. Om du inte redan har ett konto kan du öppna ett i dag och få del av deras välkomsterbjudande med 100% bonus upp till 500 kr. Glöm inte ange rätt kod för att få del av bonusen.

Besök MamaMia

Bingo.com

Titta in hos Bingo.com och spana in deras juliga adventskalender som är full av spännande erbjudanden. Varje dag ända fram till julafton finns en ny lucka att öppna i deras mysiga kalender med stickade adventsluckor.

Gå till Bingo.com

Paf

Precis som förra året så kör Paf en adventskalender även i år. Denna gång har du chans att vinna free spins och kontanter, så öppna dagens lucka och slutför uppdrag för att vinna belöningar och tävla om fina priser. Kalendern är utformad som en julgran och när du öppnat luckan får du först ett uppdrag, sen kan du klicka dig vidare för att snurra på vinsthjulet för att vinna priser.

Observera att det endast är aktiva kunder som spelat hos Paf de senaste 30 dagarna som har möjlighet att vinna i adventskalendern. 

Besök Paf

Maria 

I Marias julkalender finns 24 luckor fyllda med kampanjer och erbjudanden. Just i dag har du chans att få en skraplott om du spelar minispel i bingolobbyn för 250 kr eller mer. Fullständiga regler för erbjudandet hittar du hos Maria. Där hittar du även mer information om deras adventskalender och andra erbjudanden. 

Besök Maria